Trille Trolle er et tilbud til mindre børn fra 2-5 år, som har lyst til at prøve kræfter med håndbold. Avedøre IF startede i efteråret 2013 med at afholde Trille Trolle ca. 1 gang om måneden. Børnene har mulighed for at have deres forældre med på gulvet under Trille Trolle.

Det er et træningstilbud der bygger på gode erfaringer fra de klubber, der har arbejdet med denne målgruppe igennem flere år.

[su_divider top=”no” style=”dashed” divider_color=”#e7e7e7″ link_color=”#e7e7e7″ size=”2″]

Håndbold for de mindste

[su_row]
[su_column size=”1/2″]Trille Trolle er et træningstilbud hvor alle aktiviteter tager deres udgangspunkt i små historier fra de to troldes univers. Og på den måde kan historierne være med til at skabe en sjov og legende indgangsvinkel til trænings-aktiviteterne.

Her på hjemmesiden kan du løbende finde nyheder om hvornår Trille Trolle afholdes næste gang. Er du på Facebook, så gå ind og “Like” vores side Avedøre IF Håndbold hvor vi også opdaterer datoerne løbende.

Træningstider
Søndage: Se gerne i [su_permalink id=”http://www.avedoerehaandbold.dk/nyheder/”]Nyheder[/su_permalink] eller følg os på vores [su_permalink id=”https://www.facebook.com/aifhaandbold/” target=”blank”]Facebook[/su_permalink] for at få information om datoerne.
[/su_column]

[su_column size=”1/2″]Trille Trolle i Underskoven[/su_column]

[/su_row]

[su_divider top=”no” style=”dashed” divider_color=”#e7e7e7″ link_color=”#e7e7e7″ size=”2″]

Ansvarlige

[su_row]
[su_column size=”1/2″]Den helt store drivkraft bag Trille Trolle er Maria Hinsby, som også er medlem af klubbens bestyrelse og stregspiller på klubbens dameseniorhold. Udover Maria kan du også forvente at se andre af klubbens seniorspillere til Trille Trolle – klar til masser af sjov og leg med håndbold. Med “Hinsby” som ansvarlig har Trille Trolle været en succes gennem et par år. Vi håber at der fortsat vil være et godt fremmøde, så det kan fortsætte i mange år endnu.[/su_column]

[su_column size=”2/6″]
Ansvarlig: Maria Hinsby
Telefon: 28 34 40 09
Mail: mhinsby@gmail.com
[/su_column]

[su_column size=”1/6″]Hinsby[/su_column]
[/su_row]