11/11-2015

Ny spiller?

Håndbold for begyndere og erfarne i Avedøre IF Håndbold

Har du lyst til at starte med at spille håndbold i Avedøre IF? Så er du mere end velkommen – vi har altid plads til en ekstra spiller! Vi søger spillere til at starte ungdomshåndbold op fra sæsonen 2016/2017.

Lige nu har vi 4 senior hold, men ingen ungdomshold. Det kunne vi dog rigtig godt tænke os at lave om på, da vi har ambitioner om på sigt at have hold i de fleste rækker. Selvom der ikke er nogle ungdomshold lige nu, hører vi meget gerne fra dig da vores mål er at få etableret ungdomshåndbold i Avedøre IF på ny.

Vil du eller dit barn gerne spille ungdomshåndbold?

Hvis du eller dit barn ønsker at starte til håndbold, så er du meget velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden. Vi ved at der er mange børn og unge i Hvidovre og omegn, som gerne vil spille ungdomshåndbold. Vi håber snarest muligt at kunne starte ét eller flere ungdomshold op.

Hvis du som forælder ønsker at være en aktiv del af træningen og håndboldlivet i Avedøre, så sig gerne til da vi får brug for flere hænder hvis ungdomshåndbold i Avedøre igen skal blive en realitet.

Senere på foråret vil vi sende info ud til alle, som har henvendt sig, for at følge op på om vi kan starte ungdomshåndbold op i sæsonen 2016/2017. Vi kan altså ikke garantere noget, men håber naturligvis at kunne realisere ønsket om at få børn og unge til at spille håndbold i Avedøre IF.

Her på siden finder du information om prøvetræning, indmeldelse og betaling af kontingent.
Du kan finde de enkelte holds træningstider på holdsiderne for ungdomshold og seniorhold.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som spiller i Avedøre IF Håndbold.

Tilmelding til Håndbold

Ungdomshåndbold

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Vælg hold (skal udfyldes)

Bemærkninger

Herresenior Avedøre IF
Damesenior Avedøre IF
Damesenior Avedøre IF