Ofte stillede spørgsmål.

Prøvetræning

Du er altid velkommen til at komme og prøvetræne i vores klub. Du finder træningstider og kontaktinformationer på holdsiderne.

Den første måned kan du træne gratis med – og hvis du har lyst til at fortsætte med at spille håndbold sammen med os, skal du melde dig ind i klubben.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte enten bestyrelsen eller dit holds trænere.

Indmeldelse og udmeldelse

Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil være medlem af Avedøre IF Håndbold, skal du melde dig ind i klubben. Du er ikke spilleberettiget før du er oprettet og tilmeldt det korrekte hold i systemet.

Har du ikke spillet en anmeldelsespigtig kamp for en anden klub inden for de seneste 24 måneder, er du umiddelbart spilleberettiget. Har du spillet for en anden klub inden for de seneste 24 måneder, har du 30 dages karantæne fra den sidst spillede anmeldelsespligtige kamp i din tidligere klub.

Udmeldelse og klubskifte
Hvis du ønsker at blive udmeldt af klubben, bedes du kontakte Daniel Bay på aif.bestyrelse@gmail.com. Ønsker du at skifte til en anden håndboldklub, skal du have udleveret dit spillercertifikat. Klubben forbeholder sig dog ret til at tilbageholde spillercertifikatet, hvis du mangler at betale dit kontingent.